Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Οι αντιδράσεις για The Last of Us Part 2 Remastered στο PS5 | Game Recap #146»

Κυκλοφόρησε το Magic 2014 Duels of the Planeswalkers

Magic_The_Gathering

Η Wizards of the Coast, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Magic 2014 Duels of the Planeswalkers για PlayStation(R) Network, για iPad και -πρώτη φορά- για συσκευές Android μέσω του Google Play και του Amazon App Store. Το Magic 2014, το οποίο θα κυκλοφορήσει τόσο για Xbox LIVE(R) Arcade όσο και για PC μέσω Steam(R), προκαλεί τους παίκτες να  “Ανάψουν τη Σπίθα τους” και να βοηθήσουν την Chandra Nalaar -που διψά για εκδίκηση-,  στην αναζήτησή της έναν παραπλανητικό και επικίνδυνο εχθρό.

Με αφηγηματική πλοκή και έντονη ενσωμάτωση στοιχείων του Magic 2014 Core Set, το Magic 2014 Duels of the Planeswalkers. Το αποκορύφωμα της εμπειρίας θα έρθει με την “Magic Celebration“, μια γιορτή που προσκαλεί  τους οπαδούς του παιχνιδιού, για να αποχαιρετίσουν το καλοκαίρι, στις 7 Σεπτεμβρίου 2013, σε καταστήματα, σε όλον τον κόσμο.

Το Magic 2014 Duels of the Planeswalkers βασίζεται στην επιτυχία των προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς, ενώ προσθέτει και πολλά νέα χαρακτηριστικά. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται 10 ολοκαίνουργια decks, 15νέαencounters, 10νέα puzzle challenges, καθώς και ένα νέο Sealed Play mode, που επιτρέπει στους παίκτες να ανοίξουν  booster packs και να χτίσουν decks για να παίξουν εναντίον του AI (Artificial Inteligence της μηχανής) ή και με άλλους παίκτες. Ταυτόχρονα οι παίκτες του Magic 2014 αποκτούν εικόνα και για κάρτες του Magic 2014 Core Set, συμπεριλαμβανομένων των πολυαναμενόμενων  Slivers cards, ενισχύοντας έτσι το συσχετισμό μεταξύ των online και offline παιχνιδιών.

Το Magic 2014 Duels of the Planeswalkers έρχεται στις τιμές (προτεινόμενες από τον κατασκευαστή)  σε 800 ms για τοXbox LIVE(R) στην τιμή των  9,99 δολαρίων ΗΠΑ για όλες τις άλλες πλατφόρμες. Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν ανά πλατφόρμα και ανά περιοχή.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!