Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Το Xbox θέλει να εισβάλει στο PlayStation | Game Recap #147»

Η Cosmote φέρνει το πρώτο smartphone με Firefox OS

alcatel-one-touch-fireH Cosmote μέσω Δελτίου Τύπου, ανακοινώνει τη διάθεση του πρώτου smartphone στην Ελλάδα με λειτουργικό σύστημα Firefox OS, το Alcatel One Touch Fire. Από σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να το προμηθευτείτε. Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της Cosmote.

Δελτίο ΤύπουΤο νέο Alcatel One Touch Fire, το πρώτο Smartphone με λειτουργικό Firefox OS στην ελληνική αγορά, φέρνει από αύριο στους πελάτες της αποκλειστικά η Cosmote, σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

Το Alcatel One Touch Fire με το νέο λειτουργικό σύστημα Firefox OS της Mozilla, που βασίζεται στο διάσημο browser, προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη ευκολότερα από κάθε άλλο τηλέφωνο. Παρέχει πρόσβαση σε εφαρμογές, χάρτες, πολυμέσα, κοινωνικά δίκτυα, μουσική και παιχνίδια, ενώ κάνει εξαιρετικά εύκολη τη σύνδεση λογαριασμών e-mail και την εισαγωγή επαφών από το Facebook στο τηλέφωνο. Εξοπλισμένο με οθόνη αφής 3.5’’ και μοναδική απόδοση χρωμάτων, το Alcatel One Touch Fire διαθέτει, επίσης, ισχυρό επεξεργαστή 1GHz Qualcomm Snapdragon και κάμερα 3.2MP. 

Οι πελάτες της Cosmote μπορούν να αποκτήσουν το Alcatel One Touch Fire σε λευκό και πορτοκαλί χρώμα, στην τιμή των €99,90 ή δωρεάν με σύνδεση σε προγράμματα Cosmote Απεριόριστα σε όλα τα καταστήματα OTE, Cosmote, Γερμανός, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων τους.

Η Cosmote συνεχίζει να καινοτομεί, παρέχοντας στους πελάτες της πρώτη το νέο, φιλικό στη χρήση λειτουργικό σύστημα Firefox, καλύπτοντας κάθε ανάγκη επικοινωνίας τους.

Δείτε το προϊόν εδώ.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!