Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Τι έκανες εκεί ρε XBOX αλλά... | Game Recap #167»

Ανακοινώθηκαν τρία νέα Wii U πακέτα


Η Nintendo ανακοίνωσε τρία bundles με τα οποία θα προωθήσει την κινούμενη στα ρηχά ομολογουμένως κονσόλα της , το Wii U, για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Στις 8 Νοεμβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει στα Ευρωπαϊκά ράφια το Mario & Luigi Premium Pack το οποίο θα περιέχει τα Mario Bros U και New Super Luigi U σε ένα δισκάκι, μαύρη κονσόλα χωρητικότητας 32 γίγα και το Wii U Gamepad μαύρου επίσης χρώματος.
Στις 14 του ίδιου μήνα θα κυκλοφορήσει ένα πιο family πακέτο το Wii Party U Basic Pack, αποτελούμενο απο λευκή κονσόλα χωρητικότητας 8 γίγα, λευκό Wii U Gamepad, λευκό Wii Remote Plus και τα παιχνίδια Wii Party U και Nintendo Land.
Τέλος στις 22 Νοεμβρίου η Nintendo θα κυκλοφορήσει το Just Dance 2014 Basic Pack, που θα αποτελείται απο λευκή κονσόλα 8 γίγα, λευκό Wii U Gamepad, λευκό Wii Remote Plus και τα παιχνίδια Just Dance 2014 και Nintendo Land σε retail μορφή.

Αυτές οι εκδόσεις και οι ημερομηνίες ισχύουν, προς το παρόν, για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, χωρίς να υπάρχει ακόμη ενημέρωση για το εάν και πότε θα κυκλοφορήσουν στα μέρη μας.
Εάν προκύψει ενημέρωση επι του θέματος απο τον επίσημο εισαγωγέα προϊόντων Nintendo στην χώρα μας, Nortec.gr,  θα σας ενημερώσουμε.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!