Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Για όσους περιμένουν ΜΕΓΑΛΑ αποκλειστικά στο PS5 | Game Recap #154»

“Αδάμαστος”, η πρώτη ελληνική ταινία φαντασίας

Η πρώτη ελληνική ταινία επικής φαντασίας, ο “Αδάμαστος: Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα“, βασισμένη στην ομώνυμη σειρά κόμικ «Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα» του Γιάννη Ρουμπούλια, ο οποίος πρωταγωνιστεί και ως “Αδάμαστος” στη ταινία.

Στη σκηνοθετική καρέκλα βρίσκουμε τον Θάνο Κερμίτση, ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο ίδιος μαζί με τον Γιάννη Ρουμπούλια, το cast συμπληρώνουν οι Μελέτης Γεωργιάδης, Κωνσταντίνα Γεωργαντά, Αρης Καπλανίδης, Γεωργία Γιαννακούδη, Κυριάκος Κορογιάννης, Γιώργος Μπούγος, Βασίλης Λόγιος, Θάνος Λιάκος και Κωνσταντίνα Τάτση. Τη μουσική επένδυση υπογράφει ο Δημήτρης Παπαβασιλείου.

Ο “Αδάμαστος: Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα” αναμένεται σύντομα στους κινηματογράφους από τη FilmBoy Pictures ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μία ανεξάρτητη ταινία, που χρηματοδοτήθηκε αποκλειστικά μέσω crowdfunding. Πρόσφατα σε 2 μόλις προβολές στις Νύχτες Πρεμιέρας κατάφερε να πετύχει sold out εισιτηρίων.

Απολαύστε το νέο trailer της ταινίας ακριβώς στη κορυφή του άρθρου ενώ ακολουθούν τα δύο προηγούμενα teaser trailers καθώς και το επίσημο poster.

adamastos-1

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!