Ανοιχτή η Nintendo σε αλλαγές παρουσίασης στις επερχόμενες Ε3

Τα τελευταία χρόνια η Nintendo έχει τη δική της προσέγγιση όσον αφορά τις παρουσιάσεις στην E3. Στοχεύει κυρίως σε ανακοίνωση τίτλων και υλικού μέσω των Direct και κάνει κάλυψη σχεδόν 3 ημερών μέσω του Nintendo Treehouse.

Αυτό βέβαια ίσως να αλλάξει στο μέλλον, καθώς σε συνέντευξή του με το GamesBeat, ο Charlie Scibetta της Nintendo of America, δήλωσε πως ο τρόπος παρουσίασης της εταιρίας εξαρτάται από το υλικό που έχουν να παρουσιάσουν.
Αποφασίζουμε κάθε χρόνο τι θα παρουσιάζουμε στο booth, ανάλογα με το υλικό που έχουμε. Επίσης κάνουμε το ίδιο και με το Nintendo Direct ή κάποια παρουσίαση. Στο παρελθόν, κάναμε παρουσιάσεις όπου φέραμε χιλιάδες άτομα και κάναμε ζωντανή παρουσίαση. Τα τελευταία τέσσερα με πέντε χρόνια, είχαμε την μαγνητοσκοπημένη προσσέγγιση. Εξαρτάται από το πώς πιστεύουμε είναι πιο ενδιαφέρον να φέρουμε τα παιχνίδια στη ζωή. (…) Στο μέλλον, ίσως πάμε πάλι πίσω στις παρουσιάσεις. Ίσως να παραμείνουμε με βίντεο. Ίσως κάνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό. Αλλά όλα εξαρτόνται από το υλικό που θέλουμε να παρουσιάσουμε εκείνη τη χρονιά.

Σίγουρα ενδιαφέρον νέα για όσους από εμάς θέλουν κάτι ποιοτικότερο και πιο συγκεντρωτικό, ενώ παράλληλα θα έχουμε και μια πιο γεμάτη Ε3, η οποία τα τελευταία χρόνια χάνει υλικό.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Δωρεάν πλέον το Star Wars: Attack Squadrons