Άρχισε να κυκλοφορεί μια πραγματικά ενδιαφέρουσα φήμη. Ο γνωστός χρήστης του forum ResetEra με το ψευδώνυμο Mocolostrocolos ισχυρίζεται ότι ένα ολοκαίνουργιο 2D/2.5D Metroid βρίσκεται υπό ανάπτυξη.
Προφανώς είναι πολύ νωρίς, αλλά ο Mocolostrocolos δεν φάνηκε να είναι πρόθυμος να πει ποιο είναι το στούντιο ανάπτυξης και δεν γίνεται ακόμα καμιά αναφορά στην πλατφόρμα, δηλαδή εάν θα είναι για το 3DS ή το Switch (τα δυο πιο πιθανά).
Τώρα γιατί πρέπει ενοχληθούμε από μια φήμη από κάποιο τυχαίο χρήστη ενός forum;
Το ResetEra συγκέντρωσε πρόσφατα τις φήμες που κατά καιρό έχουν ειπωθεί από διάφορους χρήστες και αποδεικνύεται ότι ο Mocolostrocolos έχει εντοπιστεί να πέφτει 99% μέσα στα πιο πολλά που έχει αναφέρει στο φόρουμ στο παρελθόν.
Mocolostrocolos είχε διαρρεύσει 100% ακριβείς λεπτομέρειες για Metroid: Samus Returns πολύ πριν από το παιχνίδι το αναφέρει η Nintendo.
Πολλαπλές αναρτήσεις είχαν γίνει για το ότι το παιχνίδι ήταν σε ανάπτυξη, προορίζονται για 3DS, ότι είχε μεγάλη εξέλιξη σε βάθος χρόνου και ότι αναπτύσσονταν από μια εταιρεία εκτός Nintendo.
Είναι ο Mocolostrocolos πάλι σωστός με την τελευταία αναφορά του σε έναν ακόμα καινούριο τίτλο στην σειρά Metroid;
Σαφώς έχει κάποιου είδους πρόσβαση σε εσωτερικές πηγές αφού προηγουμένως έχει δώσει πολλές άψογες πληροφορίες για την σειρά.
Ας ελπίσουμε ότι έχει δίκιο και γι ‘αυτό!
Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!
- Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
- Ακολουθήστε μας επίσης στα Instagram | Twitter
- Κάντε μία εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube
Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!