Έρχονται Microtransactions και στο Crash Team Racing Nitro-Fueled

H Activision το έκανε πάλι

Το Crash Team Racing Nitro-Fueled τα πήγε εξαιρετικά σε πωλήσεις τις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του και όσοι έχουν ασχοληθεί μαζί του γνωρίζουν ότι μπορούμε να προμηθευτούμε διάφορα κοσμητικά αντικείμενα από το μενού Pit Stop μέσω νομισμάτων που μαζεύουμε μέσα από το παιχνίδι.

Παρόλα αυτά μαθαίνουμε ότι από τις αρχές Αυγούστου οι παίκτες θα μπορούν να προμηθευτούν επιπλέον Wumpa Coins και με κανονικά χρήματα.

Εδώ που τα λέμε, το όλο στήσιμο του Pit Stop αλλά και η φειδώ της συλλογής in-game νομισμάτων «βρωμούσε» κάτι τέτοιο είναι άξιο προβληματισμού ότι επιλέγονται να Microtransactions να προστεθούν σε ένα παιχνίδι αφού έχει κυκλοφορήσει και κυρίως εφόσον έχουν προηγηθεί όλες οι θετικές κριτικές ενός κατά τα άλλα πολύ διασκεδαστικού παιχνιδιού.

Πως σχολιάζετε την κίνηση αυτή;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!