Φαίνεται πως σχετικά σύντομα οι PC gamers θα έχουνε τη δυνατότητα να απολαύσουνε το Rise of The Tomb Raider με το τελευταίο API της Microsoft, DirectX 12. Εξ’ αρχής, στα αρχεία του παιχνιδιού υπήρχε ένα dx12.dll το οποίο προμήνυε την υποστήριξη DX12 απο τη Nixxes με update στο άμεσο μέλλον.
Κάτι που δεν περιμέναμε όμως, είναι οτι ήδη βρέθηκε διαθέσιμη επιλογή στον launcher του τίτλου (απο την ενημέρωση που κυκλοφόρησε πρόσφατα), όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω screenshot του χρήστη “-Olek” απο το Reddit.

Να σημειώσουμε πως η επιλογή για ενεργοποίηση του DirectX 12 δεν λειτουργεί ακόμη, αλλά δε νομίζουμε πως είναι και πολύ μακρυά για να προχώρησαν σε μια τέτοια κίνηση. Εάν κι εσείς θέλετε να δείτε την DX12 επιλογή στον launcher, πρέπει να επιλέξετε να κάνετε την beta ενημέρωση του τίτλου απο το Steam. Tέλος, φαίνεται πως θα γίνει και προσθήκη TXAA με το μελλοντικό update.
Αναμένουμε να δούμε πόσο ακόμη ομορφότερο μπορεί να γίνει το συγκεκριμένο παιχνίδι με την εφαρμογή του πολλά υποσχόμενου DirectX 12!






