To επόμενο Mass Effect δεν θα είναι open world (Φήμη)

Ένα από τα μεγαλύτερα franchise εκεί έξω είναι και το Mass Effect όπου σίγουρα όλοι περιμένουμε κάποιο νεότερο από την ανάπτυξη του τίτλου. Προς το παρών η Bioware έχει στρέφει το ενδιαφέρον της στο Dragon Age Dreadwolf αλλά μόλις κυκλοφορήσει ο τίτλος σίγουρα η Bioware θα στρέψει το ενδιαφέρον στο Mass Effect. To Sci Fi Rpg είναι σε στάδιο προ παραγωγής πράγμα που σημαίνει πως ακόμη δεν ξέρουμε λεπτομέρειες.

Μιλώντας πρόσφατα στο podcast του Xbox Two, ο δημοσιογράφος του Windows Central, Jez Corden, ισχυρίστηκε ότι το επόμενο  παιχνίδι Mass Effect δεν θα είναι open world και πως η Bioware θα επιστρέψει θα υιοθετήσει την φόρμουλα του πιο γραμμικού gameplay όπως έκανε στην τριλογία. 

Και αν κρίνουμε από το γεγονός την κριτική που δέχθηκε το Mass Effect Andromeda τότε ίσως η Bioware επιστρέψει στα γνώριμα μονοπάτια. Το νέο παιχνίδι θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 5

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!