Τι γίνεται όταν ένα παιδί παίζει για πρώτη φορά Shadow of the Colossus

Το Shadow of the Colossus πρόκειται για ένα από τα παιχνίδια που όλοι μας ελπίζαμε να τα ξανά παίξουμε για πρώτη φορά. Όλη αυτή η ένταση, η αγωνία, το μυστήριο, να μπορούσαμε να τα ξανά βιώσουμε όπως τότε. Και η αλήθεια είναι πως ζηλεύω πολύ την νέα γενιά που δεν έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται, μόλις θα πιάσει στα χέρια του αυτό το παιχνίδι και θα ζήσει την ιστορία του από την αρχή.

Με το ερχόμενο PlayStation 4 remake η εταιρία έχει πάει το έπος του Fumito Ueda ένα βήμα παραπέρα. Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε τις αντιδράσεις από τον γιου του art director της Bluepoint, και το πως νιώθει όταν παίζει για πρώτη φορά το τρομερό αυτό παιχνίδι:

Όπως είναι αναμενόμενο η εμπειρία του παιδιού μέσα στο παιχνίδι ξεκινάει με μία σχετική σύγχυση και απορία και τελειώνει με έναν θαυμασμό. Το Shadow of the Colossus είναι ένα παιχνίδι που όμοιό του δεν έχει υπάρξει.

Εσείς τι λέτε;  Έχετε παίξει το παιχνίδι;  Ή περιμένετε το remake;  Είστε της νέας γενιάς;  και αν ναι, τί έχετε ακούσει για αυτό το παιχνίδι μέχρι στιγμής; 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!