The Elder Scrolls Anniversery | Teaser της μηχανής γραφικών του The Elder Scrolls VI

Η Bethesda γιορτάζει τα 25 χρόνια του The Elder Scrolls με ένα βίντεο που δείχνει τη πορεία της σειράς από το The Elder Scrolls Arena μέχρι το Elder Scrolls Online. Επιπλέον, μας δίνει μια ματιά στα μελλοντικά τους σχέδια για το The Elder Scrolls VI: Redfall.

Στο βίντεο εμφανίζονται πλάνα από την Youtuber, Shirley Curry να ποζάρει σε 3D modelling κάμερες, με σκοπό να λάβει ρόλο ως in-game χαρακτήρας στο The Elder Scrolls VI. Επίσης, σε κάποιες σκηνές, γίνοται δηλώσεις για photo-realistic γραφικά και ότι η Bethesda δουλεύει πάνω σε νέες τεχνολογίες που θα χρειαστεί στο μέλλον για τα επόμενα παιχνίδια της. Αυτές οι δηλώσει και το γεγονός ότι βασίζονται σε next-gen κονσόλες και δημιουργούν νέα μηχανή γραφικών, προετοιμάζουν το έδαφος να κάνουμε υπομονή για αρκετό καιρό ακόμα μέχρι να δούμε κάποιο release date.

Οι παραπάνω εικόνα επικυρώνει όλο και περισσότερο τις υποψίες ότι το The Elder Scrolls VI θα διαδραματίζεται στο Hammerfell (περιοχή Redgard) και λαμβάνοντας υπόψη και το creation engine πιθανόν να περιέχει και τη περιοχή του High Rock (περιοχή Elf). Γενικά, η Bethesda έχει πολλά στο μυαλό της για το The Elder Scrolls VI και μέσα από το βίντεο μας δίνει να καταλάβουμε ότι θα λάβουν υπόψη το community του Elder Scrolls κατα τη δημιουργία του Redfall.

Τι θα θέλατε να δείτε στο The Elder Scrolls VI: Redfall ; Πείτε μας στα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!