Η Square Enix ξεκίνησε μια Anti-Bullying Campaign σε συνεργασία με τον οργανισμό PACER

Η Square Enix (a.k.a. publisher του Life is Strange), συνεργάζεται με τον anti-bullying οργανισμό PACER. Η εταιρια πίσω και από το Final Fantasy, δημιούργησε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε την Ashly Burch (a.k.a. Chloe στο Life is Strange) να μας ενημερώνει για την καμπάνια αυτή.

Η Dontnod Entertainment (a.k.a. developer του Life is Strange), μαζί με την PACER, ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να κάνουν tweet ιστορίες bullying ακολουθούμενες από το hashtag #EverydayHeroes και να “παλέψουν” στον αγώνα για το σωστό και το δίκαιο! Για κάθε tweet που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο hashtag από τις 13 μεχρι τις 19 Ιανουαρίου, η Square Enix θα κάνει μια δωρεά (Το μέγεθος της οποίας δεν γνωρίζουμε ακόμα) στο National Bullying Prevention Center της PACER.

Οι ιστορίες που θα μοιραστούν οι χρήστες στο Twitter, θα εμφανίζονται με highlight στο website του Life is Strange. Για περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό PACER, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!