Η Sony ξεκίνησε την διάθεση της έκδοσης 7.1.1 στα Xperia XZ και Xperia X Performance

Ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές smartphones, η Sony, ξεκίνησε να δίνει την πιο πρόσφατη έκδοση του Android σε δύο συσκευές της για αρχή. Έτσι, τα Xperia XZ και Xperia X Perfmormance θα αναβαθμιστούν σε Android Nougat 7.1.1 από Android Marshmallow με την οποία κυκλοφόρησαν πέρυσι.
Το update περιέχει το τελευταίο security patch του Απριλίου και κάποιες βελτιώσεις στον launcher της ο οποίος πλέον υποστηρίζει app shortcuts. Παρόλο που δεν έχουμε κάποιο log για το τι ακριβώς βελτιώθηκε ή ενσωματώθηκε με το συγκεκριμένο major update, πιστεύουμε ότι η Sony δεν θα παρέλειψε να ενσωματώσει κάποιες προσθήκες όπως τα νέα emojis αλλά και την απευθείας αποστολή GIFs από το πληκτρολόγιο σε εφαρμογές που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο όπως Google Allo, Messenger, Hangouts.
Ο Ιαπωνικός κολοσσός έδωσε πρόσφατα Οver The Air το update οπότε, όπως είναι λογικό, θα πάρει λίγο καιρό μέχρι να φτάσει σε όλες τις αγορές και πρακτικά σε όλες τις συσκευές.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.