Και εκεί που βρίσκεις τον εαυτό σου φακελωμένο με τα στοιχεία σου να κυκλοφορούν “σκόρπια” στο διαδίκτυο και έχοντας προφίλ σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έρχεται ο Zuckerberg να σου παρέχει το Messenger χωρίς να χρειάζεσαι account στο Facebook.
Ακόμα και αν δεν έχεις profile στο Facebook μπορείς, πλέον, να χρησιμοποιείς το Messenger στο κινητό ή στο tablet σου, δημιουργώντας account στην εφαρμογή. Για αρχή, η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη σε Καναδά, Η.Π.Α., Περού και Βενεζουέλα αλλά λογικά θα το δούμε και σε άλλες χώρες σύντομα.
Πώς δουλεύει; Θα σας ρωτήσει αν είσαι στο Facebook και αν επιλέξεις ότι δεν είσαι, θα σας πει να κάνετε account χρησιμοποιώντας τον αριθμό του κινητού σας. Θα πρέπει να επιλέξετε όνομα και φωτογραφία και είστε έτοιμοι.





