Έχοντας κυκλοφορήσει στις αρχές του περασμένου μήνα, το Rocket League κατάφερε να γίνει ένα απο τα hit του καλοκαιριού, ξεπερνώντας τα 5 εκατομμύρια downloads σε PC και PlayStation 4.
Μιλώντας λοιπόν με το Gamezone, ο Jeremy Dunham της Psyonix ανέφερε πως η εταιρία ανάπτυξης σκοπεύει να φέρει τον τίτλο της σε νέους παίκτες, τώρα που έγινε επιτυχία.
“Πλέον είμαστε σε θέση να επεκτείνουμε την ομάδα μας. Είμαστε απόλυτα σίγουροι πως θα πάμε και σε άλλες πλατφόρμες. Τώρα το ποιές είναι αυτές οι άλλες πλατφόρμες, δε γνωρίζω, όλα είναι πιθανά.“
Συνεχίζοντας, ανέφερε πως ο λόγος που το Rocket League κυκλοφόρησε αρχικά σε μόλις δύο πλατφόρμες, είναι λόγω του μικρού αριθμού ατόμων που εργάζονται στο studio και δεν είχανε τους πόρους να δουλεύουνε διαφορετικά build ταυτόχρονα.
“Θέλαμε να είμαστε σίγουροι πως το παιχνίδι τρέχει σωστά και να έχει όσο το δυνατόν θετικά στοιχεία, και όχι να κάνουμε port σε διάφορες πλατφόρμες για να έχουμε μεγαλύτερο εισόδημα.“
Σε αυτό το σημείο, η άποψή μας είναι οτι σίγουρα θα κυκλοφορήσει σε Xbox One, με μια μεγάλη πιθανότητα να κυκλοφορήσει και σε smartphones.






