Όπως αποδεικνύεται, υπάρχει ένα μέρος σε αυτόν τον κόσμο για κάθε γούστο, ακόμα και για εμάς τους gamers! Αυτό λοιπόν το μέρος άνοιξε και σε καλεί να περάσεις όλη την ήμερα με ένα χειριστήριο κονσόλας στο χέρι μπροστά από μια τηλεόραση. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ και το όνομα αυτού είναι Arcade Hotel. Αυτό το μέρος προσφέρει μια εναλλακτική θα μπορούσε να πει κάνεις σε όσους βρίσκονται στο Άμστερνταμ, την πρωτεύουσα της Ολλανδίας διακοπές ή και όχι και θα ήθελαν κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.
Το ξενοδοχείο αυτό έχει ένα lobby στο οποίο βρίσκει κανείς παιχνιδομηχανές, μια βιβλιοθήκη με comic και όλες τις άλλες ανέσεις τις οποίες βρίσκει κανείς σε όλα τα άλλα ξενοδοχεία. Gaming events, extra κονσόλες, ποτά και αναψυκτικά είναι όλα διαθέσιμα στους κοινόχρηστους χώρους. Gaming εξοπλισμός επισης βρίσκεται σε κάθε ένα από τα 36 δωμάτια που διαθέτει.
Retro κονσόλες και παιχνίδια μπορούν να βρεθούν σε κάθε κοινόχρηστο χώρο και εάν χρειάζεσαι multiplayer setup, απλώς πας και παίρνεις περισσότερα controllers από κάτω. Ο επόμενος στόχος τώρα για τον άνθρωπο που έχει το ξενοδοχείο, είναι να δημιουργήσει άλλα εννέα δωμάτια.
Ο Daniel Salmanovich, ο οποίος είναι ο κάτοχος του ξενοδοχείου λέει πως “Αυτό το μέρος είναι για ανθρώπους που αγαπούν τα παιχνίδια. Ήθελα να φτιάξω ένα τέτοιο χώρο στον οποίο όσοι ταξιδεύουν αλλά και όσοι το επισκέπτονται γενικότερα θα αισθάνονται πως είναι σε σπίτι φίλου”. Αν λοιπόν επισκεφτείτε το Άμστερνταμ, περάστε μια βόλτα και από το συγκεκριμένο πολύ ξεχωριστό ξενοδοχείο και πείτε μας τις εντυπώσεις σας!
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.
Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!