H Google μας προκαλεί το ενδιαφέρον για τις 4 Οκτώβρη

Αν έχετε στα άμεσα σχέδιά σας να πάρετε κάποιο high-end, Android τηλέφωνο, κάν’ τε λίγη υπομονή ακόμα μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τις 4 Οκτώβρη, καθώς η Google θα μας παρουσιάσει, όχι ένα, αλλά δύο κινητά τηλέφωνα αυτή την φορά με την ονομασία “Pixel” και φαίνεται πως αφήνει πίσω το brand Nexus.

pixel

Φήμες θέλουν αυτά τα δύο νέα τηλέφωνα να ονομάζονται Pixel και Pixel XL, και φέρνουν τα εξής χαρακτηριστικά:

Το “απλό” Pixel θα έρθει με  οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 820 με Quadcore επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.15GHz, Adreno 530 GPU, 4GB RAM, καθώς και 32GB αποθηκευτικού χώρου με κάμερες, η κύρια στα  12 και η #selfie στα 8MP, ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων συμπληρώνει το παζλ και βεβαίως , το Android 7.0 Nougat θα είναι το βασικό OS. 

Το Pixel XL, από την άλλη πλευρά, θα  διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels, και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, φαίνεται να είναι ίδια με αυτά του πρώτου Pixel. Εκτός από τα υλικά κατασκευής από ότι μαθαίνουμε καθώς το πρώτο θα είναι πλαστικό, ενώ το XL θα διαθέτει μεταλλικό πλαίσιο. Τέλος,  και τα δύο μοντέλα φέρουν το πρότυπο IP53 που σημαίνει ότι θα είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι τις συσκευές θα είναι made by HTC και ίσως να δούμε και ένα νέο tablet από την Huawei για λογαριασμό της Αμερικάνικης εταιρείας.

Το event είναι προγραμματισμένο από τις 8 το πρωί στις 4 του Οκτώβρη, στην πόλη του Σαν Φρανσίσκο και εμείς θα σας μεταδώσουμε αμέσως μετά ότι μας ανακοινώθηκε από την εταιρεία. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε από την ίδια την εταιρεία για την νέα #made_by_Google σειρά.

 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.