Ορισμένα παιχνίδια του Switch δεν θα έχουν την δυνατότητα του cloud saving

Πριν λίγες μέρες, αναφέρθηκε ότι ένας μεγάλος αριθμός παιχνιδιών και ports του Nintendo Switch πιθανών να μην υποστηρίξουν το cloud saving (η online υπηρεσία της κονσόλας ξεκινά αυτό το μήνα). Η Nintendo σχολίασε πρόσφατα τον λόγο μιας τέτοιας απόφασης, την οποία μπορείτε να τσεκάρετε παρακάτω:

”Η συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών του Nintendo Switch θα υποστηρίξει το Data Cloud backup. Ωστόσο, σε ορισμένα παιχνίδια, αυτό το χαρακτηριστικό θα επέτρεπε, για παράδειγμα, να ανακτηθούν items τα οποία είχαν αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης με άλλους παίκτες, πόσο μάλλον να επανέλθουν σε μια υψηλότερη multiplayer κατάταξη που έχει χαθεί. Προκειμένου να διασφαλιστεί το fair play, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο Save Data Cloud δεν θα είναι διαθέσιμη για τον τύπο παιχνιδιού που αναφέρθηκε παραπάνω. Για να σιγουρευτούμε ότι τα αντίγραφα ασφαλείας στο Save Data Cloud δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επηρεάσουν αθέμιτα τις online multiplayer κατατάξεις, η συγκεκριμένη λειτουργία δεν θα ενεργοποιηθεί στο Splatoon 2”.

Ευτυχώς, ακόμη και αν οι online υπηρεσίες του Switch δεν θα αποτελούν κάτι το ”επαναστατικό” κατά την κυκλοφορία τους, η συνδρομή ενός έτους θα κοστίζει περίπου 20 ευρώ. Πρώτα όμως θα χρειαστεί να κάνετε subscribe για να παίξετε όλα τα online multiplayer παιχνίδια, εκτός εάν η Nintendo αποφασίσει διαφορετικά.

Ποια η δική σας άποψη στην επερχόμενη online υπηρεσία της Nintendo; Μπορεί να διασφαλίσει επιτυχώς το cloud saving; Αφήστε τις εντυπώσεις σας κάτω στα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!