Ο συγγραφέας πίσω από αρκετά σενάρια και διαλόγους παιχνιδιών Assassin’s Creed όπως τα Revelations, Black Flag, Valhalla κ.α., Darby McDevitt, επέστρεψε στη Ubisoft επτά μόλις μήνες αφού είχε παραιτηθεί «για να βιώσει νέες εμπειρίες».
Πάντως γιατί ο συγκεκριμένος έχει δείξει καλά δείγματα γραφής στη συγκεκριμένη σειρά κρίνεται θετική η επιστροφή του. Τώρα γιατί συνέβη αυτή η κατάσταση εξαρχής και επέστρεψε μετά από λίγο τα ξέρουν μόνο αυτός και η Ubisoft.
Αναμένουμε να δούμε τι ρόλο θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι Assassin’s Creed, που λογικά θα έχει ρόλο, το οποίο φημολογείται ότι θα λέγεται Infinity και θα είναι live-service (δεν θέλω να το σχολιάσω ακόμα πραγματικά) με την έννοια ότι θα υπάρχουν πολλές μικρότερης κλίμακας ιστορίες Assasin’s παρά μία βασική.
Έχω επιφυλάξεις για την live-service προοπτική της σειράς αλλά όπως ανέφερα πριν λίγο δεν θέλω να σχολιάσω ακόμα αφού δεν είναι τίποτα σίγουρο αν και μεταξύ μας υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι η κατεύθυνση δείχνει εκεί.
Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!
- Γίνετε μέλη στο επίσημο group μας το Greek Busted Gamers
- Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
- Ακολουθήστε μας επίσης στα Instagram | Twitter
- Κάντε μία εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube






