Μετά την «αναδιοργάνωση» του ταλαντούχου Japan Studio της Sony, που δυστυχώς βρήκε πολλούς ταλαντούχους δημιουργούς εκτός στούντιο, μία νέα ανεξάρτητη ομάδα σχηματίστηκε. Ο executive producer Masami Yamamoto που δούλεψε σε αρκετά αποκλειστικά το PlayStation όπως τα Bloodborne, Tokyo Jungle, και Soul Sacrifice αποφάσισε να αδράξει την ευκαιρία και να δημιουργήσει τη νέα ομάδα που φέρει το, περίεργο ομολογώ, όνομα EPIGRAsm.
«Είχα το προνόμιο να ζήσω στη ζωή μου με πράγματα που αγαπώ και από τώρα θα ήθελα να ζω με άτομα που αγαπώ» έγραψε στο Twitter. «Θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ σε όλους τους τομείς που περιλαμβάνουν ανάπτυξη παιχνιδιών» συμπλήρωσε.
Έχει ενδιαφέρον να δούμε λοιπόν τη θα προκύψει από τη νέα αυτή ομάδα, το μόνο βέβαιο πάντως είναι ότι η Sony με την αναδιοργάνωση του Jap Studio έχασε κάποια πολύ ταλαντούχα άτομα. Το μέλλον θα δείξει.
Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!
- Γίνετε μέλη στο επίσημο group μας το Greek Busted Gamers
 - Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
 - Ακολουθήστε μας επίσης στα Instagram | Twitter
 - Κάντε μία εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube
 






