O Producer του Resident Evil 7 δεν ήταν χαρούμενος με την ακύρωση του P.T

Κατά την διάρκεια συνέντευξης στο Gamespot o Producer του Resident Evil 7, Masachika Kawata μοιράστηκε την γνώμη του για το P.T demo του Hideo Kojima, το οποίο όπως όλοι γνωρίζουμε ακυρώθηκε. Καθώς ανέλυαν τις ομοιότητες με το ακυρωθέν παιχνίδι της Κonami o Kawata είπε:

Φυσικά έπαιξα το P.T και πιστεύω ήταν μια εξαιρετική αναπαράσταση από ενα εξαιρετικό παιχνίδι, αν θέλουμε να το αποκαλούμε ετσι. Ήταν υπέροχο και είχε δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες και να σας πω την αλήθεια, απογοητεύτηκα όταν έμαθα ότι δεν θα κυκλοφορήσει.

Screen12

Παρόλο που ο Κawata έδειξε τον θαυμασμό του για το P.T τόνισε και τις διαφορές που έχουν οι δύο τίτλοι και είπε:

Βασικά αρχίσαμε να δημιουργούμε το Resident Evil 7 πριν ανακοινωθεί το P.T και όταν το είδαμε είπαμε “ωωω και αυτοί το κάνανε πρώτου προσώπου”. Όμως το περιεχόμενο του Resident Evil θα είναι με τελείως διαφορετικό προσανατολισμό απο αυτό που έιχε το P.T.

Μη ξεχνάμε πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2017 και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία ένα καλό Resident Evil.

Επίσης όπως έιχε ανακοινωθεί στην E3 η Capcom μας τονίζει ότι το παιχνίδι θα το ντύνει η νέα μηχανή γραφικών RE Engine και θα μας προσφέρει μοναδική εμπειρία τρόμου με τα γεγονότα του παιχνιδιού να παίρνουν μέρος στις Η.Π.Α ύστερα από τα γεγονότα του Resident Evil 6.

To Resident Evil 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου για PS4, Xbox One και PC.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα