Ο Cameron Monaghan, ο ηθοποιός πίσω από τον Cal Kestis, τον πρωταγωνιστή και των δύο Star Wars Jedi: Fallen Order και Star Wars Jedi: Survivor , επιβεβαίωσε ότι ένα τρίτο παιχνίδι βρίσκεται επί του παρόντος στα σκαριά.
Το VGC αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια του Ocala Comic Con, ο Monaghan είπε: “Εργαζόμαστε για ένα τρίτο επεισόδιο και βρισκόμαστε στη διαδικασία να το κάνουμε αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι ένα μεγάλο εγχείρημα, και έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις μέχρι στιγμής. αλλά ελπίζουμε ότι, όταν όλα θα γίνουν σωστά θα είμαστε σε θέση να κάνουμε κάτι πολύ ωραίο”
Βέβαια όλα αυτά ειπώθηκαν πριν την αποχώρηση του Stig Asmussen από την Respawn όπου και οραματίζονταν μια τριλογία ενός Star Wars παιχνιδιού

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!