Πλέον το hype για την ανακοίνωση του Half-Life 3, λίγο πολύ, έχει ξεχαστεί. Και αυτό, επειδή όσες φορές και να έχουμε σκεφτεί ότι θα γίνει το θαύμα και θα δούμε νέο πόνημα από την Valve, έρχεται η ζωή και μας χτυπάει κατακέφαλα και δεν γίνεται τίποτα, ποτέ των ποτών.
Παρ’όλα αυτά, το ότι μέλη της Valve και δη το αφεντικό της Valve, o Gabe Newell συνεχίζει και μας teasάρει το Half-Life 3, μας κάνουν να αναρωτιόμαστε, αν τελικά δεν πρέπει να ρίξουμε τις ελπίδες μας για τρίτο μέρος του franchise στα τάρταρα. Πιο συγκεκριμένα κατά την διάρκεια του index party της Valve, o Newell είπε πως οι στόχοι δεν τελειώνουν τα πάντα, αλλά αποτελούν στην ουσία το ξεκίνημα. Το Half-Life οδήγησε στο Half-Life 2, To Source στο Source 2 και το Team Fortress τους βοήθησε να χτίσουν το DOTA. To Artifact είναι ο λόγος που μπορούν να κάνουν το Underlords. Και τελειώνοντας, είπε το tease. Πως ίσως κάποια ημέρα, το νούμερο δύο, τους οδηγήσει σε αυτό τον λαμπρό ακέραιο αριθμό που θα λάμπει σε ένα βουνό κάπου. Θα πρέπει απλά να περιμένουμε όλοι για να δούμε.
Το 2018, η Valve είχε ανακοινώσει ότι επιστρέφει στην ανάπτυξη παιχνιδιών, ενώ ταυτόχρονα, ο Erik Wolpaw, o σεναριογράφος των Portal & Half-Life 2 επέστρεψε τον περασμένο Γενάρη στην εταιρεία, για να γράψει το σενάριο για ένα επερχόμενο παιχνίδι. Ίσως τελικά το όνειρο να μην είναι άπιαστο και απλά να πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.
Παρακάτω το βίντεο με τα λόγια του Gabe Newell (το σημείο που μας ενδιαφέρει ξεκινάει από το 4:20 και μετά)
Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!
- Γίνετε μέλη στο επίσημο group μας το Greek Busted Gamers
- Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
- Ακολουθήστε μας επίσης στα Instagram | Twitter
- Κάντε μία εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube
Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!