Baldur's Gate 3
Baldur's Gate 3

Ο CEO της Larian Studios τους «την είπε» μεγαλοπρεπώς για τα Single Player

Άδικο έχει ο άνθρωπος;

Το Baldur’s Gate 3 παραμένει ένα από τα καλύτερα Sinle Player RPG που κυκλοφόρησαν τελευταία και είναι ακόμα καλύτερο επειδή επιτρέπει co-op. Παρ’ όλα αυτά, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Swen Vincke έβαλε στο στόχαστρο όσους λένε ότι το single-player gaming έχει πεθάνει

Ο Vincke βγήκε στο Twitter/X, και ως λάτρεις των Single Player κι εμείς, δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο όταν είπε:

«Πάλι αυτή η εποχή του χρόνου που τα μεγάλα single-player παιχνίδια κηρύσσονται νεκρά. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας. Δεν είναι. Απλά πρέπει να είναι καλά»

Δεν είναι σαφές ποιον κατάφερε να «αγγίξει» ο Vincke. Παρόλα αυτά, σε συνέχεια, εξήγησε τον λόγο που μίλησε: «Ο λόγος αυτού του tweet είναι το άκουσμα φημών από σημαντικές προσωπικότητες της βιομηχανίας που δηλώνουν ότι δεν υπάρχει μέλλον για (μεγάλα) παιχνίδια single-player. Πράγμα που σημαίνει αποθάρρυνση των επενδύσεων σε (μεγάλα) παιχνίδια Single Player. Το οποίο με ενοχλεί. Επειδή δεν νομίζω ότι έχουν δίκιο. Το πρόβλημα είναι ότι αυτού του είδους η στάση έχει συνέπειες. Διότι πριν το καταλάβεις, γίνεται συνήθεια».

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!