Λαμβάνει υποστήριξη πληκτρολογίου και ποντικιού το Xbox One

Δυνατά νέα ανακοίνωσε η Microsoft κατά την διάρκεια της φετινής X018 στο Μεξικό, όπου και έκανε γνωστό, ότι το Xbox One θα μπορεί να υποστηρίξει πλέον πληκτρολόγιο και ποντίκι σε μερικά από τα παιχνίδια του, όπως μας είχε ήδη γνωστοποιήσει λίγο καιρό πριν.

Πιο συγκεκριμένα, το feature αυτό θα ξεκινήσει αρχικά με το Fortnite την επόμενη εβδομάδα και θα συνεχιστεί μέσα στο Νοέμβρη με τα παιχνίδια: Bomber Crew, Deep Rock Galactic, Strange Brigade, Vermintide 2, War Thuder & X-Morph Defense, ενώ σε ακαθόριστο χρονικό διάστημα, την ίδια υποστήριξη θα λάβουν τα DayZ, Warface, Children of Morta, Vigor, Moonlighter, Minion Master & Wargroove. 

Τέλος, αυτό το update, μπορεί να επιτρέψει σε όποιον developer, θέλει, να μπορέσει να βάλει την υποστήριξη πληκτρολογίου και ποντικιού για το Xbox One στο παιχνίδι του.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!