Ο Κέβιν επιστρέφει και είναι ξανά…”Home Alone”

Μεγάλοι και μικροί θα συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα, Χριστούγεννα χωρίς “Μόνος στο σπίτι” και Κέβιν, δεν είναι Χριστούγεννα. Ο τίτλος προδίδει την συνέχεια, αλλά κρύβει και κάτι άλλο.

Ο Macaulay Culkin λοιπόν, μένει ξανά μόνος στο σπίτι αλλά αυτή την φορά τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Το παρακάτω βίντεο μας δείχνει τις δυνατότητες του Google Assistant και η Google μεγαλούργησε σε αυτή την διαφήμιση, καθώς ρίχνει “γροθιά” στην νοσταλγία μας και μας έκανε να θέλουμε να την δούμε ξανά και ξανά.

Ευτυχώς ο μικρός Κέβιν δεν είχε αυτή την βοήθεια τότε, αλλιώς δεν θα υπήρχε ταινία και φυσικά αυτό που επιτέλους συνέβη είναι ότι ο Κέβιν έφαγε έστω και μία μπουκιά από το mac n’ cheese που ετοίμασε.

Merry Christmas ya filthy animals…

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!