Και άλλη καθυστέρηση το Uncharted 4: A Thief’s End

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Naughty Dog, το πολυπόθητο Uncharted 4: A Thief’s End, θα λάβει ακόμη μία μικρή καθυστέρηση πριν το λάβουμε στα χέρια μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει καθώς τον Δεκέμβριο ανακοινώθηκε η μεταφορά του για Απρίλιο. Σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά η καθυστέρηση θα γίνει μόνο για μερικές ημέρες και έτσι η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του Uncharted 4: A Thief’s End είναι η 10η του Μαΐου. Παρόλο που τα νέα είναι στενάχωρα, η Naughty Dog το κάνει αυτό για να βγάλει το καλύτερο της δυνατό αποτέλεσμα πάνω στο παιχνίδι ώστε να μην υπάρχουν τυχόν λάθη. Τέλος, μην ξεχνάτε πως το Σαββατοκύριακο θα τρέξει η Multiplayer Beta φάση του παιχνιδιού δωρεάν.

Ποια είναι η γνώμη σας για την καθυστέρηση; Για πιο λόγο νομίζετε γίνεται; Μοιραστείτε μαζί μας την άποψη σας στα σχόλια από κάτω.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.