Η Sony ανακοίνωσε το Play at Home και δίνει δυο δωρεάν παιχνίδια στο PS4

Μένουμε σπίτι

Η Sony ανακοίνωσε το Play at Home κι έκανε διαθέσιμα δυο τίτλους στο PS4 δωρεάν, το Uncharted: The Nathan Drake Collection και το Journey, από τις 16 Απριλίους έως τις 16 Μαΐου, χωρίς να αναφέρεται ότι απαιτείται οποιαδήποτε συνδρομή, επισημαίνοντας να μείνουμε σπίτι.

“Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο κάνουν το σωστό με το να μένουν σπίτι για να βοηθήσουν να περιοριστεί η εξάπλωση του COVID-19. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες σε όλους όσους ασκούν τη φυσική αποστασιοποίηση και αναλαμβάνουν σοβαρά την ευθύνη μας ως πλατφόρμα οικιακής ψυχαγωγίας, γι ‘αυτό ζητάμε από την κοινότητά μας να συνεχίσει να υποστηρίζει την ασφαλή επιλογή και την ανάγκη να παίξει στο σπίτι.

Σας ευχαριστώ όλους όσοι καταβάλλουν προσπάθειες για να μειώσουν τον αντίκτυπο αυτής της πανδημίας, η Sony Interactive Entertainment είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρωτοβουλία Play At Home.”

https://twitter.com/PlayStationEU/status/1250094480851697664

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!