Η Nixxes Software και επίσημα στην οικογένεια των Playstation Studios

H Sony όπως όλα δείχνουν επεκτείνει και άλλο τα Playstation Studios που βρίσκονται στην κατοχή της Ιαπωνικής εταιρείας και πριν λίγες μέρες είχε αγοράσει την Housemarque. Αυτή την φορά λίγες ώρες πριν μας ενημερώνει πως πλέον έχει αγοράσει και την Nixxes Software η οποία εταιρεία έχει ασχοληθεί παλιότερα κυρίως με τα PC Ports των Marvel’s Avengers, Deus Ex: Mankind Divided και την τριλογία του Tomb Raider. 

O Hulst στο δελτίο τύπου τόνισε επίσης ότι

Σέβομαι ιδιαίτερα την Nixxes Software και είμαι ενθουσιασμένος που αυτή η πολύ έμπειρη ομάδα θα γίνει μέλος της παγκόσμιας κοινότητας στην SIE. Έχουν πάθος να βελτιώσουν τα παιχνίδια και να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους παίκτες.

Ο Jurjen Katsman της Nixxes Software επίσης δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που φέρνουν και αυτοί την δική τους εμπειρία και γνώση στην οικογένεια των Playstation Studios.

 

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!