Η Microsoft αποκάλυψε τρεις νέες ή καλύτερα τρεις παραλλαγές της κονσόλας Xbox Series X|S με αυξημένη χωρητικότητα αποθήκευσης, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες στο τέλος του έτους σε επιλεγμένες αγορές και με «αλμυρές» τιμές, ειδικά η μία.
Οι δύο είναι πλήρως ψηφιακές: ένα Xbox Series X 1TB σε χρώμα «Robot White» και ένα Xbox Series S 1TB στο ίδιο χρώμα. Η τρίτη είναι μια «ειδική έκδοση» 2TB Xbox Series X σε χρώμα «Galaxy Black» που διαθέτει μονάδα δίσκου.
Είναι σαφές ότι με αυτές τις νέες κονσόλες, η Microsoft πλησιάζει όλο και περισσότερο σε ένα πλήρως ψηφιακό μέλλον. Η «ειδική έκδοση» της φυσικής κονσόλας θα είναι διαθέσιμη σε «περιορισμένες ποσότητες» αλλά υπάρχει τουλάχιστον ακόμα μια επιλογή για φυσικά μέσα.
Η τιμολόγηση έχει ως εξής:
Xbox Series S 1TB σε Robot White – $349,99/€349,99 ERP
Xbox Series X 1TB Digital Edition – $449,99/€499,99 ERP
Xbox Series X 2TB Galaxy Black Special Edition – $599,99/€649,99 ERP (!!!)
Πρόκειται λοιπόν για ανανέωση στη μέση της γενιάς και όχι για pro εκδόσεις της κονσόλας. Η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει pro κονσόλες, ούτε αναμένεται, σύμφωνα με την ίδια.






