Η Huawei, γνωστή και στη χώρα μας για τις πολύ καλές προτάσεις της σε οικονομικές τιμές, μετά τη συνεργασία της για πρώτη φορά με την Google και την δημιουργία του Nexus 6P, ανακοίνωσε τη νέα της συσκευή με καλά χαρακτηριστικά, “τρομερή” μπαταρία και πραγματικά χαμηλή τιμή.
Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του, και ξεκινώντας από την μπαταρία, αυτή αγγίζει τα 4000mAh! Είναι εφοδιασμένο με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1280x720p, επεξεργαστή τον τετραπύρηνο MediaTek MT6735 και έχει κάμερα 13MP στο πίσω μέρος και 5MP μπροστά. Ο εσωτερικός του χώρος για αποθήκευση είναι 16GΒ με δυνατότητα επέκτασης έως 128GB, θα κυκλοφορήσει με Android 5.1 Lollipop με skin EMUI 3.0 και η τιμή του στην Κίνα θα είναι μόνο $158!
Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές αλλά αν έρθει έως 200 ευρώ θα είναι μία πολύ καλή πρόταση κυρίως λόγω μπαταρίας.






