Πριν μερικές μέρες σας κάναμε γνωστό το Huawei Maimang, το πρώτο smartphone που θα ενσωματώνει τέσσερις κάμερες.
Τώρα είναι η ώρα να το δούμε και ζωντανά, με την επίσημη ονομασία του, Huawei G10. Φαίνεται ότι το Huawei Mate 10 δε θα είναι η μόνη ανακοίνωση και μάλιστα με αναλογία 18:9 μετά το LG G6, που είδαμε στην IFA 2017. Η συσκευή αναμένουμε να μας παρουσιαστεί στις 22 Σεπτεμβρίου και αυτό που “απασχολεί” φυσικά όλη την τεχνολογ΄κή κοινότητα, είναι να δούμε την χρήση των τεσσάρων καμερων και τις δυνατότητές τους.

Μερικά ακόμα χαρακτηριστικά της συσκευής που μας είναι ήδη γνωστά, είναι ότι θα ενσωματώνει οθόνη 5,9″ και ανάλυσης 1080x2160p, στο εσωτερικό του θα “χτυπάει” ο επεξεργαστής Kirin 659, ενώ τα 4GB RAM με τα 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και τα 3340mAh μπαταρίας ολοκληρώνουν την συσκευή την οποία αναλαμβάνει να διαχειριστεί το Android 7 Nougat.
Πως βρήκατε την συσκευή; Θα μας εντυπωσιάσει αυτή η επιλογή της εταιρείας με τις τέσσερις κάμερες; Αφήστε μας τα σχόλιά σας από κάτω.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.





