Ο Creative Director της Epic Games, Donald Mustard, σε πρόσφατη συνέντευξη του, αποκάλυψε τι ετοιμάζει η ομάδα τον τελευταίο καιρό και σε ποια παιχνίδια εργάζεται.
Πρώτα απ’όλα έχουμε το Paragon τον free-to-play arena τίτλο για PlayStation 4 και PC. Tον Νοέμβριο, το παιχνίδι είχε περίπου 650.000 παίχτες. Τώρα, ο αριθμός ανέβηκε στους 800.000 παίχτες και συνεχώς ανεβαίνει. Σύμφωνα με τον Mustard, ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί ενώ σαν Epic Games έμαθαν πολλά νέα πράγματα. Η εταιρεία συνεχίζει να συνεργάζεται με την modding κοινότητα για το καινούργιο Unreal Tournament που είναι δωρεάν στο PC και βρίσκεται σε Pre-Alpha στάδιο. Ακόμη, η εταιρεία συνεργάζεται με την Bad Robot του J.J. Abrams, για να φέρει το Spyjin, ένα παιχνίδι για την αγορά των κινητών και του οποίου περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε μέσα στο έτος.
Ο Mustard μίλησε επίσης για το Fortnite, έναν Survival τίτλο για PC όπου επικεντρώνεται σε shooting, building και exploring μηχανισμούς. Όπως με το Spyjin, έτσι και γι’αυτό, περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε μέσα στο έτος. Το Battle Breakers, είναι επηρεασμένο από διάφορα cartoon των 80’s, πρόκειται για ένα tactical RPG που επιτρέπει στους παίχτες να συλλέγουν πολλά sci-fi/fantasy πλάσματα και να πολεμούν μαζί τους. Το Battle Breakers, όπου θυμίζει Pokemon, αναμένεται για PC και κινητές συσκευές.
Τέλος, ο Mustard μίλησε για τον Oculus Rift/Touch, τίτλο το Robo Recall το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη για λογαριασμό της Oculus. Ο Mustard λύνει την σιωπή του λέγοντας πως ο σκοπός της Epic Games, είναι να φτιάξουν έναν VR τίτλο που θα μας κάνει να νιώθουμε σαν να είμαστε στο Matrix αφού το Robo Recall, εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του VR συστήματος.
Σίγουρα, η Epic Games δεν κάθεται άπρακτη. Το κάθε άλλο θα λέγαμε.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.
- Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
- Κάντε μας follow στο Twitter | Instagram
- Κάντε μία εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube






