H EA δεν εξανάγκασε την Bioware να αναπτύξει το Anthem, δηλώνει πρώην developer

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι gamers σε όλο τον κόσμο δεν έχουν και σε πολύ εκτίμηση την Electronic Arts. Έτσι, όταν μια εταιρία σαν την Bioware ανακοίνωσε το Anthem, ένα third person semi open-world με βαρύτητα στο co-op παιχνίδι, πολλοί πίστεψαν ότι η EA εξανάγκασε την εταιρία στην δημιουργία ενός τέτοιου τίτλου.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη σύμφωνα με τον James Ohlen, πρώην developer της Bioware που δούλευε ως narrative director για το Anthem. Πιο συγκεκριμένα ο Ohlen δήλωσε ότι η Bioware παρουσίασε το Anthem και η ΕΑ απλά το αποδέχθηκε συνεχίζοντας:

Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλές θεωρίες συνωμοσίας για το Anthem και την Bioware αλλά δεν ισχύουν. Η ΕΑ σέβεται πολύ την Bioware και γνωρίζει πολύ καλά τι μπορεί να “δώσει” στην βιομηχανία.

Τέλος, ο James Ohlen αναφέρθηκε στο πως πιστεύει ότι θα “πάει” το Anthem όταν κυκλοφορήσει λέγοντας:

Η Bioware μπορεί να δημιουργήσει πολλά διαφορετικά είδη παιχνιδιών. Αν το Anthem αποτύχει, που δεν το νομίζω, πιστεύω ότι δεν θα είναι το τέλος της εταιρίας και είμαι σίγουρος ότι θα βρει κάτι καινούργιο να φτιάξει. Πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να  μάθει από τα λάθη της και να μην τα επαναλάβει στον επόμενο τίτλο.

Όπως καταλαβαίνουμε από τα παραπάνω όλη αυτή η τρέλα με τις θεωρίες συνωμοσίας πολλές φορές είναι απλά γιατί οι ακόλουθοι μιας εταιρίας δεν μπορούν να πιστέψουν ότι θέλει να δοκιμάσει κάτι καινούργιο. Μένει να δούμε αν ο Ohlen θα έχει δίκιο και το Anthem θα είναι μια επιτυχία για την Bioware.

To Anthem κυκλοφορεί στις 22 Φεβρουαρίου 2019 για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Πως σας φαίνονται τα όσα είπε ο developer; Πιστεύετε ότι το Anthem θα καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

 Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!