Το God of War αρχικά είχε σχέδια για DLC

Το God of War σίγουρα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα αποκλειστικά παιχνίδια του PlayStation 4 αλλά και της χρονιάς, παρόλο που είχε δραματικά μεγάλες αλλαγές στο gameplay. Και όπως μάθαμε πρόσφατα, αρχικά υπήρχαν σχέδια για DLC που δεν ολοκληρώθηκαν.

Σε πρόσφατη εμφάνισή του στο Kinda Funny’s GameOverGreggy Show, ο Cory Barlog της Santa Monica μίλησε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας πως ήθελαν να προσθέσουν υλικό, κάτι που πολλοί είχαμε υποψιαστεί από τις κλειδωμένες επιλογές του Realm Travel Room. Αλλά τελικά δεν έγινε κάποια προσθήκη, καθώς το μέγεθος ξέφευγε πολύ για τα δεδομένα των DLC κι έτσι, δεν προχώρησε ποτέ.

“Ήταν τόσο μεγάλο που θα γινόταν κάτι εντελώς αυτόνομο. Δικαίως λοιπόν, πολλοί μου είπαν “Αυτό είναι τρελό. Αυτό δεν είναι DLC, είναι λίγο πολύ μεγάλο.”.”

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε το Frozen Wilds του Horizon: Zero Dawn, που αποτελεί επέκταση/expansion του βασικού τίτλου και όχι απλά ένα DLC. Επίσης θα μπορούσε να ακολουθήσει την πορεία ανάπτυξης του Uncharted: The Lost Legacy, που ξεκίνησε ως DLC του Uncharted 4 και έγινε ένα αυτόνομο παιχνίδι. Ίσως βέβαια οι ιδέες να υλοποιηθούν σε ένα δεύτερο μέρος, που μάλλον θα δούμε στη νέα γενιά.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!