Το παιχνίδι, το οποίο θα συναντήσετε παρακάτω, είναι ίσως ένα από τα πιο κακώς ακυρωμένα παιχνίδια στην ιστορία των “ακυρωμένων” βιντεοπαιχνιδιών. Ο λόγος γίνεται για το Legacy of Kain: Dead Sun.
H Climax Studios ανέπτυσσε τον εν λόγω τίτλο και η Square Enix είχε αναλάβει την έκδοσή του παιχνιδιού. Τα γεγονότα του θα εκτυλίσσονταν στην Nosgoth, σε περιβάλλον παρόμοιο με το Soul Reaver, και θα μας έδινε τον έλεγχο δύο εντελώς διαφορετικών χαρακτήρων. Του Gein & του Asher. O Gein ήταν ένα βαμπίρ και ο Asher άνθρωπος. Οι δύο χαρακτήρες συνδέονται μεταξύ τους, αφού ο Gein επιτίθεται στο χωριό όπου έμενε ο Asher, σκοτώνοντας τον ίδιο και την γυναίκα του. Ο Asher παγιδεύεται στο σώμα του Gein και έτσι το παιχνίδι θα μας παρουσίαζε δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες στο ίδιο σώμα.
Ο λόγος που σταμάτησε η παραγωγή του παιχνιδιού ήταν το ότι η Square Enix φοβόταν ότι δεν θα είναι προσιτό στο κοινό του franchise, αλλά και ότι δεν θα ανταποκρίνονταν στο μεγάλο αριθμό πωλήσεων που περίμενε η εταιρεία. Το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε για PS3, Xbox 360 & PC, ενώ όταν ακυρώθηκε για τις κονσόλες της τότε γενιάς, έγιναν σκέψεις το παιχνίδι να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Playstation 4.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε δύο gameplay video καθώς και φωτογραφικό υλικό.
Πως σας φάνηκε το ακυρωμένο Legacy of Kain; Θα παίζατε; Πείτε μας την άποψή σας κάτω στα σχόλια.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.










