[Φήμες] To Samsung Galaxy S8 θα έχει τον αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά

Σε όσους αρέσουν οι φήμες, τότε αυτή η περίοδος θα πρέπει να είναι η αγαπημένη τους αφού πριν την κυκλοφορία μιας δημοφιλούς ναυαρχίδας, βγαίνουν πάρα πολλές επισφαλείς πληροφορίες και φήμες στο διαδίκτυο. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να τις παρουσιάζουμε και εσείς να αποφασίζετε αν θα μπορούσαν να ισχύουν ή όχι.
Για άλλη  μια φορά, λοιπόν, το Galaxy S8 βρέθηκε στο προσκήνιο με την Samsung να επιθυμεί να αλλάξει θέση στον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και να τον μεταφέρει στο πίσω μέρος. Αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες, γίνεται επείδη το home button θα αφαιρεθεί οριστικά από την μπροστινή όψη (μετά από τόσα χρόνια) ώστε η οθόνη να καταλαμβάνει μεγαλύτερη επιφάνεια και το συνολικό μέγεθος της συσκευής να μικρύνει. Πρόσφατα είχαν ανέβει στο διαδίκτυο και φήμες που ήθελαν τον αισθητήρα ξεκλειδώματος να ενσωματώνεται στην οθόνη αλλά, όπως φαίνεται, κάτι τέτοιο δεν προκρίνεται ως λύση με την εταιρία να συναντάει δυσκολίες στην υλοποίηση της.
Άλλες πληροφορίες έχουν να κάνουν με την τεχνολογία iris recognition για ξεκλείδωμα της συσκευής μέσω της ίριδας του ματιού. Αυτή η τεχνολογία υπήρχε και στο Galaxy Note 7 και φαίνεται ότι θα ενσωματωθεί και στην νέα ναυαρχίδα της Samsung.
Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν επιβεβαιώνεται και το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε πολλά ακόμα να γράψουμε για το Galaxy S8.

*H φωτογραφία αποτελεί concept.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.