Σύμφωνα με νέα φήμη, το πολυαναμενόμενο Galaxy Note 8 θα κυκλοφορήσει με αρχική τιμή περίπου 800 ευρώ ($940) στις αγορές της Ασίας. Συγκεκριμένα, οι φήμες αναφέρονται στο μοντέλο με τα 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου τα οποίο θα κοστολογείται στο Κινέζικο YUAN, CNY 6288, κάτι που σε ευρώ σημαίνει 802€!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει και άλλες δύο εκδόσεις χωρίς να γνωρίζουμε αν θα βγουν και εκτός Κίνας. Όσον αφορά την τιμολόγηση αυτών των δύο εκδόσεων που θα είναι πιο “πλούσιες”, οι ίδιες φήμες αναφέρουν ότι η έκδοση 6GB/128GB θα κοστίζει περίπου 906 ευρώ και η αμέσως μεγαλύτερη 6GB/256GB θα φτάνει ούτε λίγο ούτε πολύ τα 1020 ευρώ!
Δυστυχώς οι συγκεκριμένες φήμες δεν αναφέρουν τις τιμές στις άλλες αγορές όπως η Ευρωπαϊκή όπου πιθανόν να δούμε διαφορετική τιμολόγηση.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.





