Φιάσκο με την PC έκδοση του Batman: Arkham Knight

Και τα κακά νέα συνεχίζονται για την Warner Brothers, καθώς ο πιο πρόσφατος τίτλος της εταιρίας, Batman: Arkham Knight είναι απο τα χειρότερα PC port των τελευταίων ετών. Και σα να μην έφτανε αυτό, σας υπενθυμίζουμε πως πριν τρείς ημέρες, ενημερωθήκαμε για την καθυστέρηση της Limited Edition πως θα είναι διαθέσιμη το αργότερο 14 Ιουλίου, και λίγο νωρίτερα, την ακύρωση της Batmobile Edition.

 bak_batmobile

Σχετικά με την PC έκδοση τώρα, το παιχνίδι είναι ένα μάτσο χάλια. Πέρα απο το γεγονός οτι για κάποιον είναι κλειδωμένο στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (το οποίο μπορεί να ξεκλειδωθεί τροποποιώντας τα ini αρχεία του παιχνιδιού), το scaling του παιχνιδιού σε πολλαπλές κάρτες και πολυπύρηνους επεξεργαστές είναι άθλιο, οι γραφικές ρυθμίσεις είναι περιορισμένες και χωρίς μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, το stuttering κάνει το παιχνίδι unplayable, το pop-in των textures είναι τρανταχτά παρών και κάτοχοι με συστήματα πολύ πιο δυνατά απο τις προτεινόμενες απαιτήσεις δεν είναι σε θέση να τρέξουν το τίτλο με σταθερά 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε ανάλυση 1080p.

Επίσης, απουσιάζουν λεπτομέριες που είναι παρών στην αψεγάδιαστη PlayStation 4 έκδοση του τίτλου, όπως ambient occlusion, textures και shaders βροχής, προβληματικό depth of field καθώς και τα textures είναι χαμηλότερης ποιότητας απο αυτά της PlayStation 4 έκδοσης. Τέλος, βάση τα credits του παιχνιδιού, το port της PC έκδοσης έγινε απο μόλις δώδεκα άτομα.

iron_galaxy_batman

Ελπίζουμε να υπάρξει κάποιο patch στο άμεσο μέλλον, καθώς ήδη τα refunds στο Steam έχουνε πάρει φωτιά.

Να ευχαριστήσω τον Γιάννη και το dsogaming.com για τις πληροφορίες πάνω στον τίτλο.