Εξάχρονο αγόρι κάηκε μετά από έκρηξη του Galaxy Note 7 στα χέρια του!

Ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός έλαβε μέρος στις Η.Π.Α όταν ένα Galaxy Note 7 εξερράγη στα χέρια ενός εξάχρονου παιδιού προκαλώντας του εγκαύματα!
Η Samsung πριν από κάποιες ημέρες ανακοίνωσε ότι ανακαλεί τα Galaxy Note 7 μετά τον σάλο που προκλήθηκε έπειτα από πολλά περιστατικά με τις μπαταρίες των Note 7 να εκρύγνυνται. Η εταιρία ενημέρωσε ότι μόλις 35 περιστατικά έχουν καταγραφεί αλλά, όπως φαίνεται, ο αριθμός των ατυχημάτων αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Δυστυχώς πολλοί χρήστες όχι μόνο δεν έχουν δώσει πίσω τα Note 7 τους μέχρι να λυθεί το ζήτημα αλλά τα αφήνουν και σε χέρια μικρών παιδιών. Σύμφωνα με την New York Post, το εξάχρονο αγοράκι που έβλεπε κάποιο βίντεο στο κινητό όταν έγινε η έκρηξη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα χωρίς -ευτυχώς- να έχει πάθει κάτι σοβαρό.
Το Galaxy Note 7 έχει αναφερθεί ως υπαίτιο και για άλλα ατυχήματα όπως για φωτιά σε τζιπ που καταστράφηκε ολοσχερώς αλλά και σε δωμάτιο ξενοδοχείου!
Ελπίζουμε αυτό να ήταν το τελευταίο περιστατικό και η Samsung να κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να ενημερώσει του κατόχους για τους κινδύνους που κρύβει η συσκευή τους και να τα επιστρέψουν.