Επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη του Mortal Kombat 11 (Φήμη)

Το πιο πρόσφατο Mortal Kombat ήταν το Mortal Kombat X που αναπτύχθηκε από την Netherrealm Studios και μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, με την κυκλοφορία του Injustice 2, από ότι φαίνεται, η σειρά ετοιμάζεται για την ενδέκατη προσθήκη της στο franchise της.

Στην Mo Con εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, στο Missouri της Αμερικής, σε συζήτηση μεταξύ ενός δημοσιογράφου και των Ricardo Divizio και Daniel Pesina, επιβεβαιώθηκε ότι οι γνωστοί μαχητές μικτών πολεμικών τεχνών, κάνουν motion capture πάνω στο επόμενο κεφάλαιο του franchise, το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα και δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει και σύντομα.

Όσα είδατε στο βίντεο και στο άρθρο, μην τα παίρνετε ακόμα ως είδηση, αφού η ίδια η Netherrealm δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα ακόμα. Παρ’όλα αυτά είναι αρκετά ενθαρρυντικό να ακούμε ότι το νέο κεφάλαιο του MK, βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!