Κατά τη διάρκεια της press conference της Ubisoft, ο Chief Executive Officer, Yves Guillemot, μίλησε για τη συνεργασία της εταιρείας με το Nintendo Switch, αλλά και για τα περαιτέρω σχέδια. Συγκεκριμένα έκανε λόγο για τα Mario+Rabbids: Kingdom Battle και Rayman Legends, τα οποία είναι τα δυνατά χαρτιά της εταιρείας, για την κονσόλα της Nintendo.
Η Ubisoft λοιπόν είναι πολύ ευχαριστημένη με τις μέχρι τώρα πωλήσεις που έχουν γίνει στο Switch και περιμένουν να αυξηθούν στην χριστουγεννιάτικη περίοδο, με τον Guillemot να έχει και άλλα σχέδια για το Switch.
Έτσι μετά τα Mario+Rabbids: Kingdom Battle, Rayman Legends και Just Dance 17 (το οποίο πουλάει σαν τρελό), οι κάτοχοι του Switch, θα πρέπει να περιμένουν και άλλους δυνατούς τίτλους από την Ubisoft.
Έχει μέλλον η συνεργασία της Ubisoft με τη Nintendo; Περιμένετε και άλλους τέτοιους δυνατούς τίτλους; Πείτε τη γνώμη σας στα σχόλια.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.
- Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
- Ακολουθήστε μας επίσης στα Instagram | Twitter
- Κάντε μία εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube
Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!