Οταν ανακοινώθηκε απο την Electronic Arts πως ένα νέο Star Wars Battlefront βρίσκεται υπό ανάπτηξη απο την DiCE, χρησιμοποιώντας την φανταστική Frostbite 3 μηχανή τους, ο κόσμος είχε μεγάλες ελπίδες για ένα φανταστικό multiplayer κομμάτι και ένα ικανοποιητικό single-player campaign. Δυστυχώς όμως, το μόνο που είδαμε, ηταν ένα multiplayer, το οποίο ηταν αρκετά ρηχό.
Μεγάλη κριτική ασκήθηκε στην EA για την έλλειψη αυτού του single-player κομματιού, όσο μικρό και να ηταν. Αρκετοί μήνες πέρασαν απο την κυκλοφορία του τίτλου, και μόλις χθές μάθαμε τον κύριο λόγο που δεν υπάρχει single-player στον τίτλο. Σε ένα πρόσφατο investor broadcast, ο Patrick Soderlund της EA δήλωσε πως ήθελαν να προλάβουν την κυκλοφορία της ταινίας The Force Awakens, και οτι η κατάργηση του campaign έγινε ευσυνείδητα.

Πρόσφατα μάλιστα ανακοινώθηκε και το sequel του Battlefront, αλλά δεν έγινε κάποια δήλωση για το αν θα περιέχει campaign. Ο κυριότερος στόχος της εταιρίας με το νέο αυτό μέρος είναι να ξεπεράσουν το metacritic score του πρώτου μέρους, το οποίο βρίσκεται στους 75 πόντους.
Ελπίζουμε να έχουμε νέα πάνω στο σχετικό θέμα και να μας δωθεί ένα πιο πλούσιο παιχνίδι, τόσο απο multiplayer όσο και απο single-player.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα






