Πριν κάποιες ημέρες σας ενημερώσαμε ότι εμφανίστηκε στο Xbox Store το νέο παιχνίδι της σειράς Fable. Σήμερα έρχεται χρήστης στο Reddit να δώσει ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τίτλο.
Σύμφωνα με τον χρήστη υπήρξε διαρροή video με την παρουσίαση του τίτλου που όμως κατέβηκε άμεσα αλλά πρόλαβε να σημειώσει κάποια στοιχεία:
- Ο τίτλος θα έχει την επιλογή να παίξουμε σε First ή Third person
- Πάρα πολλές επιλογές και λεπτομερέστατη απεικόνιση στην δημιουργία χαρακτήρα
- Εντελώς ανοιχτό κόσμο
- Δεν θα έχει όπλα
- Θα μπορούμε να αγνοήσουμε τα main missions και να μην γίνουμε ποτέ ήρωες
- Ο παίκτης θα μπορεί να χτίσει πόλεις, οι οποίες θα είναι πολύ σημαντικές για την εξέλιξη του main quest
- Multiplayer
- Η ανάπτυξή του έχει γίνει με Unreal Engine
Οι σημειώσεις όμως δεν σταματούν εκεί καθώς ο χρήστης συνεχίζει λέγοντας ότι στον νέο τίτλο η Albion και η Aurora έχουν εξαφανιστεί. Οι εκτάσεις έχουν μειωθεί σε fables, το Spire κτίστηκε από την αρχή από έναν τρελό Βασιλιά για να ευχηθεί ένας αστεροιδής να χτυπήσει τον πλανήτη. Επίσης, όλος ο κόσμος είναι νέος με στοιχεία μεσαίωνα, νέες ηπείρους και όπως είναι φυσικό καλούμαστε για ακόμη μια φορά να σώσουμε τον πλανήτη από την καταστροφή. Η Theresa και η Heroes Guild προστατεύονται σε έναν άλλο πλανήτη μέσω μιας δαιμονικής πόρτας, το Time Travel έχει βασικό ρόλο στο παιχνίδι και ο Jack of Blades επιστρέφει.
Τα στοιχεία πλέον είναι πολλά και περιμένουμε με ανυπομονησία την επίσημη αποκάλυψη του Fable IV στην παρουσίαση της Microsoft για την Ε3. Μην ξεχνάτε ότι θα δούμε παρέα όλη την παρουσίαση στο κανάλι μας στο YouTube την Κυριακή στις 10:30 μ.μ.!
Πως σας φαίνονται οι πληροφορίες που διέρρευσαν; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.
Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!
- Γίνετε μέλη στο επίσημο group μας το Greek Busted Gamers
- Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
- Ακολουθήστε μας επίσης στα Instagram | Twitter
- Κάντε μία εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube






