Beyond Good and Evil 2 | Παραμένει προτεραιότητα για την Ubisoft

Από όλους τους τίτλους που ακύρωσε η Ubisoft, συμπεριλαμβανομένου του Prince of Persia: The Sands of Time Remake , είναι περίεργο να μαθαίνουμε ότι η ανάπτυξη του Beyond Good and Evil 2 συνεχίζεται . Φυσικά, δεν είναι πλέον φήμη καθώς  ο εκδότης το επιβεβαίωσε σε ένα email προς το Kotaku , και προφανώς έχει μεγάλα σχέδια για αυτό. 

Όπως τονίζει η Ubisoft,

« Το Beyond Good and Evil θα αποτελέσει μέρος του Creative House 4, και θα είναι αφιερωμένο σε καθηλωτικούς φανταστικούς κόσμους  με αφήγηση. Το Beyond Good and Evil 2 παραμένει προτεραιότητα για εμάς στο πλαίσιο της στρατηγικής μας που επικεντρώνεται στα παιχνίδια ανοιχτού κόσμου .»

Μην ξεχνάμε πως ο τίτλος είχε ανακοινωθεί το 2008 και ανακοινώθηκε ξανά στην Ε3 το 2017 . Η ανάπτυξη του τίτλου κρίθηκε προβληματική καθώς υπήρξαν και πολλές αναχωρήσεις από το προσωπικό του Studio  συμπεριλαμβανομένου του Michel Ancel , του σκηνοθέτη του αρχικού τίτλου.