Αποκαλύφθηκε το πρώτο gameplay χαρακτηριστικό του Death Stranding

O Hideo Kojima συνέχεια μας προετοιμάζει για το τι θα δουν τα μάτια μας στην E3 από το Death Stranding, με διάφορες εικόνες στο Twitter, ωστόσο και οι ηθοποιοί συμμετέχουν στον “χορό” των αποκαλύψεων, από ότι φαίνεται.

Ο Mads Mikkelsen, που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στο παιχνίδι,  αποκάλυψε το πρώτο gameplay, θα μπορούσε να πει κανείς, χαρακτηριστικό που θα περιλαμβάνει το Death Stranding. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Total Film, o ηθοποιός αποκάλυψε πως το Death Stranding θα χρειάζεται “συνεργασία από διαφορετικούς ανθρώπους από διαφορετικά μέρη του κόσμου“, που έρχεται να συμπληρώσει τα σχόλια του Hideo Kojima, ότι το παιχνίδι θα έχει κάποια στοιχεία από social media, χωρίς να μας εξηγεί ωστόσο πλήρως, πως λειτουργούν.

Επίσης, ανάμεσα από όλα αυτά, ο Mikkelsen αποκάλυψε πως το παιχνίδι είναι πραγματικά “τρελό” και πως οι περισσότερες ατάκες που ανταλλάσσουν οι ηθοποιοί, δεν βασίζονται σε κάποιο σενάριο, αλλά τις δημιουργούν μόνοι τους. Τέλος, είπε πως μολονότι, έχει δει πράγματα, που κάνουν υπέροχο το παιχνίδι, ο Hideo Kojima δεν είναι ακόμα ικανοποιημένος από την δημιουργία του. Υπομονή μέχρι την E3 λοιπόν.

Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει για το Playstation 4, ενώ αργότερα θα έχουμε και μια έκδοση για το PC. 

Εσείς τι άποψη έχετε για το δημιούργημα του Kojima; Αφήστε την άποψη σας στα σχόλια. 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!