Ο Tremor είναι η νέα προσθήκη στο Mortal Kombat X όχι όμως και στο franchise, καθώς η πρώτη του εμφάνιση ήταν το 2000 στο spin-off παιχνίδι του Playstation, Mortal Kombat: Special Forces ενώ η δεύτερη είναι το 2011 σαν DLC χαρακτήρας στο Challenge Tower του MK9 στο PS Vita. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που είναι playable σε όλα τα modes.
Ο Tremor για όσους δεν γνωρίζουν μπορεί να χρησιμοποιεί σεισμούς και να χειραγωγεί διάφορες τεχνικές εδάφους. Μοιάζει στις κινήσεις αρκετά στον Jax καθώς χτυπάει το έδαφος με ένα παρόμοιο τρόπο. Δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια και φυσικά είναι ζόρικος.
Δείτε παρακάτω το gameplay trailer παρουσίασης του Tremor αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.
Ο Tremor καθώς και το Klassic Skins Pack 2 θα είναι η τελευταία προσθήκη για το Mortal Kombat X Kombat Pack το οποίο κοστίζει περίπου 30 ευρώ. Οι κάτοχοι του Kombat Pack θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στον Tremor από τις 21 Ιουλίου ενώ οι υπόλοιποι θα μπορούν να αγοράσουν τον χαρακτήρα 5 ευρώ ή 7 μαζί με τα skins στις 28 Ιουλίου. Το Klassic Skins Pack 2 έχει την ίδια ημερομηνία κυκλοφορίας.
Το Mortal Kombat X είναι διαθέσιμο για PS4, XBOX ONE και PC, ενώ οι εκδόσεις για PS3 και XBOX 360 πήραν αναβολή για μέσα στο Φθινόπωρο αντί για τέλη Ιουνίου που ήταν προγραμματισμένο.
Θα αγοράζατε τον Tremor για το Mortal Kombat X; Τι νομίζετε για την ανακοίνωση του; Μοιραστείτε μαζί μας την άποψη σας στα σχόλια από κάτω.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.






