Αλλαγή ονομάτων στον PSN “Δεν ξέρουμε αν μπορούμε να το κάνουμε”

Ένα αίτημα εδώ και πολύ καιρό των Playstation fans και όχι μόνο είναι η δυνατότητα αλλαγής του PSN Name στο PS Network. Μια δήλωση όμως του Shuhei Yoshida στην Paris Games Week έρχεται να θολώσει τα νερά.

Ο Yoshida είπε “Μακάρι να ήξερα πότε θα έρθει αυτή η προσθήκη και ελπίζω να είναι σύντομα. Έχουμε είπε πολλά αιτήματα ανθρώπων που ζητάνε αυτό το χαρακτηριστικό. Αν είπε έχουμε κάτι θα σας το ανακοινώσουμε σύντομα. Οι μηχανικοί μας κοιτούνε τι μπορούν να κάνουν αλλά μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε πως και αν μπορούμε να το κάνουμε. Ελπίζω να έρθει σύντομα. “

Στο ερωτηματόλογιο που είχε διαρρεύσει πριν λίγες ημέρες δείτε εδώ αυτό το χαρακτηριστικό υπήρχε στην λίστα.

Μου προξενεί εντύπωση πάντως πως όταν τέτοιοι μηχανικοί ίσως δεν μπορούν να προσθέσουν ένα τέτοιο απλό χαρακτηριστικό (ίσως απλό φαίνεται σε εμάς).

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτό το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο για αρκετό καιρό στο Χbox Live με την πρώτη αλλαγή να είναι δωρεάν και από εκεί και μετά να ζητάει ένα χρηματικό ποσό.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.