Αυτές τις μέρες λαμβάνει χώρα η γνωστή σε όλους μας Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο, και ο Chris Hemsworth επιστρέφει σε ένα φρέσκο trailer που μας δείχνει τον Θεό με τον σφυρί, Thor και τον νέο του φίλο Hulk σε μία νέα ταινία της Marvel που όλα είναι πιθανά να συμβούν.
Μπορεί ο Thor να έχει το κούρεμα ενός Jarhead και να έχει χάσει το σφυρί του, αλλά ο Hemsworth σαν πραγματικός Asgardian είναι ακόμα έτοιμος να παλέψει.
Στο τρέιλερ πρωταγωνιστούν ακόμα οι Cate Blanchett στον ρόλο της Hela και ο Jeff Goldblum σε αυτόν του Grandmaster. Στην παραγωγή του Taika Waititi, και τρίτη της Marvel για τον Thor πρωταγωνιστούν και κάποια ακόμα οικεία πρόσωπα, όπως ο Tom Hiddleston ως Loki και φυσικά ο Big Green, Mark Ruffalo σαν Hulk.
Στην νέα ταινία περιμένουμε τον Thor να είναι teammates με τον Hulk και να “τακτοποιούν” την Goddess of Death Hela μαζί με τον Loki και την Tessa Thompson σαν Valkyrie.
Το δίδυμο αυτό σίγουρα θα μας προσφέρει αρκετή ένταση και στιγμές γέλιου, γνωστοί σαν ομάδα Avengers πλέον και θέλει να μας κάνει να βάλουμε pre-orders τα εισιτήριά μας για τον Οκτώβριο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον Νοέμβριο για την Αμερική, όπου θα λανσαριστεί αρχικά η ταινία, μέχρι τότε, απολαύστε:
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.
- Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
- Κάντε μας follow στο Twitter | Instagram
- Κάντε μία εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube
Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!