Στα 30 fps η έκδοση του Doom για το Nintendo Switch

Η αλήθεια είναι πως το DOOM είτε αποφασίσετε να το παίξετε στο PC ή στις οικιακές κονσόλες τρέχει απροβλημάτιστα και δίχως κανένα πρόβλημα όσον αφορά το framerate. Βέβαια πριν λίγο καιρό έγινε ευρέως γνωστό πως το διάσημο FPS θα έρθει και για το Nintendo Switch.

Όταν ανακοινώθηκε μάλιστα όλοι διερωτήθηκαν για το πόσο καλά θα τρέχει στο υβριδικό σύστημα της Nintendo. Σύμφωνα με το website RollingStone το DOOM δεν θα έχει σαφώς την ίδια απόδοση όπως έχει στο PS4 ή στο Xbox One αλλά παρ΄όλα αυτά όμως ο gamer θα έχει μια ομαλή εμπειρία. Αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι θα τρέχει αδιάκοπα και σταθερά στα 30 fps/second με τα γραφικά να μην έχουν σημαντικές διαφορές σε σχέση με τις δύο πρώτες κονσόλες.

Παρακάτω η ανακοίνωση

“The game and rendering technology underlying Doom is extremely scalable. In bringing Doom to Switch, we targeted outstanding visuals at a solid 30 fps and by maintaining a consistent 30 fps, the experience remains consistently fluid and smooth. We’ve been thrilled with the feedback that Doom is among the very best looking and performing games on Switch.”

Η Bethesda ανακοίνωσε πως το παιχνίδι, το campaign και το Single player  θα έχει μέγεθος 16G. To multiplayer κομμάτι θα απαιτεί αλλά 9GB.

To DOOM έρχεται για το Nintendo Switch στις 10 Νοεμβρίου.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!